S

Studio

 

Welkom bij Studio JeWeL

B

Behandelingen

 

Beauty Behandelingen Op Maat

P

Producten

 

Diverse Beauty Producten

Schoonheidsstudio JeWeL

De naam JeWeL is afgeleid van de voornamen van het gezin van de eigenaresse Johan e William e Laura. JeWeL staat voor schoonheid, goede sfeer, advies op het gebied van uiterlijke verzorging, persoonlijke aandacht, rust, genieten en een moment voor jezelf, je wordt als een JeWeL behandeld. JeWeL geeft regelmatig interessante workshops op het gebied van huidverzorging.

In 2011 is schoonheidsstudio JeWeL bekroond tot Lanèche Classic Beauty Expert. De schoonheidssalon is gelegen in het centrum van Valkenswaard, waar vroeger de voormalige Willem II fabrieken stonden. Sinds kort is JeWeL ook gevestigd in het centrum van Asten, gelegen in een ruimte van het Maagdenhuis.

Visie

Huidverzorging is geen luxe, maar levert een krachtige bijdrage aan de gezondheid en uw uitstraling zowel van binnenuit als van buitenaf. Mijn doel is om de mensen te laten ontspannen, zorgen voor verbeterende huidstructuur en huidconditie. Een momentje voor jezelf.
Hoe doen we dat:
Ik begin een behandeling met een huidanalyse waarna ik, in overleg met u, een selectie maak uit producten die het beste aansluiten bij uw huidconditie. Indien gewenst geef ik u na de behandeling advies over producten die u kunt gebruiken om het behaalde resultaat vast te houden en te verbeteren. Zo werken we samen aan een mooie en verzorgde huid met blijvend resultaat.

 

Openingstijden

Schoonheidsstudio JeWeL is gevestigd in Valkenswaard en Asten.
Zie 'Contact' voor de actuele openingstijden en contactgegevens.

 

 

Beauty Producten

Schoonheidsstudio JeWel heeft de volgende productlijnen in haar assortiment:


Pui Pui

Laneche

Courtin

Proefdiervrije Cosmetica