Glycopeelbehandeling

JeWeL Glycopeelbehandeling (duur 60 min.)
De Glycopeelbehandeling heeft alles te maken met de pH- waarde van de huid. Gedurende deze behandeling verandert de pH-waarde van de huid met als gevolg dat de opperhuid dunner wordt en de ophopingen van talg worden gereduceerd. De behandeling bestaat  in totaal uit 3 behandelingen, met een interval van 2 weken. Voor de tweede en derde behandeling krijgt u 10% korting.

De Glycopeelbehandeling omvat drie hoofdstappen: 

- het aanbrengen van het Glycolzuur: glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.
- het neutraliseren met de Acid Nutrilizer:  Dit poeder in combinatie met water brengt de huid weer terug in balans, de zuurgraad wordt geneutraliseerd door deze base. Het brengt de huid terug naar de normale pH-waarde.
- het nabehandelen met de Skin Recovering serum: na de intensieve behandeling is het belangrijk dat de gevoelige huid wat extra energie krijgt zodat de huid zich sneller herstelt. Het serum verzacht en kalmeert de huid intensief.

Resultaat:
De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar u zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend. Om het effect te ondersteunen en te versterken is een thuisverzorgingsprogramma vereist met de volgende producten:

- Pre care vitaminerijke reinigingsmilk
- Pre care vitaminerijke lotion
- Special care Lanèche Skin recoveringserum
- Sun sunblock anti-ageing SPF 50 
- Lanèche Glycopeel 5% of 10% Glycolic Acid

 

€65,00